NEDERLAND DISTRIBUTIELAND / HOLLAND INTERNATIONAL DISTRIBUTION COUNCIL

NDD 2013 biedt sponsors interessante kansen

De Nationale Distributiedag (NDD) – in 2013 op 28 mei in Oss – is hét logistieke congres van het jaar. Als lid van NDL/HIDC bent u er ongetwijfeld bekend mee. Maar weet u ook dat het congres voor uw organisatie een interessante gelegenheid is om zich te profileren?

Het congres vindt dit jaar plaats in Theater De Lievekamp in Oss. De afgelopen jaren werd de NDD druk bezocht en trekt gemiddeld zo’n 400 bezoekers, afkomstig uit het logistiek en verladend bedrijfsleven, kennisinstituten, consultancy, overheid en politiek.

Dit jaar is ons thema de positie van Nederland als logistieke vestigingslocatie voor de sectoren life science, lifestyle en hightech ten opzichte van Duitsland en België. Wat zijn onze sterke punten en waar behoeft Nederland verbetering?

Naast een congres met een sterk inhoudelijk programma, is de NDD ook een uitstekend netwerkevenement. Gezien de grote belangstelling waarin de NDD zich jaarlijks mag verheugen, biedt dit congres een interessante gelegenheid uw organisatie te profileren. Door sponsoring van de NDD krijgt u de kans uw logo op alle uitingen van de NDD te plaatsen en kunt u bovendien door middel van een stand tijdens het evenement vele contacten leggen.

Graag bieden wij u de mogelijkheid de NDD te sponsoren. Door middel van drie verschillende sponsorpakketten (ter waarde van € 3.000,00, € 4.000,00 en € 5.000,00) bieden wij u de mogelijkheid uw naam aan de NDD te verbinden. Mocht u vragen hebben over de NDD en/of de conceptsponsorovereenkomsten, aarzelt u dan niet om ons te benaderen.

Meer informatie: Justine ten Hoorn

 

 

Contact

Adres:

NDL/HIDC
Louis Pasteurlaan 6
2719 EE Zoetermeer
Postbus 660
2700 AR Zoetermeer

Telefoon:

+31 79 343 81 10

E-mail:

Nieuwsbrief

Volg ons

Copyright fotografie: NL Agency